Instellen van mail die op Exchange draait (of MS365) is makkelijk in Outlook.
Bij Starten van Outlook wordt gevraagd om gegevens in te vullen.
Naam mag je zelf bedenken, verder nodig gebruikersnaam (= emailadres) en wachtwoord

Onderstaande scherm verschijnt en alles is klaar.
Als dit scherm niet verschijnt is je mail niet ingericht voor gebruik op Exchange.

Heb je al een account in je Outlook staan, kies dan linksboven “Bestand”
Daarna Info – Accountinstellingen – Accountinstellingen…

Wil je een nieuw mailadres toevoegen, selecteer Nieuw… en vul de schermen in.

MS Outlook haalt normaal maar 1 jaar van je mail over. Wil je alles ophalen, dubbelklik dan het gewenste mailadres.

Na dubbelklikken, zet de schuif naar rechts om meer mail te downloaden.