concert-orkest-1600x150

Welkom op de website van Automation & Recording Technics (A&RT) uit Enschede.

A&RT is actief op het gebied van:
– Audio en Video produkties
– ICT diensten
– Oplossingen voor bedrijven en instellingen

A&RT is sinds 1992 actief op het gebied van AV produkties en is gespecialiseerd in het registreren van concerten op lokatie. A&RT werkt samen met regionale en landelijke radio en tv zenders. Op deze website is demo materiaal te vinden.

ICT diensten voor het MKB behoren sinds 1999 bij het te leveren pakket. A&RT beschikt over eigen servers in diverse rekencentra in Nederland en Ierland om kleine bedrijven en zelfstandigen te kunnen voorzien van ICT diensten in de breedste zin van het woord.

Websites, e-mail, eigen domeinnamen, mobiele werkplekken, smartphones, backup, remote werkplekken, licenties, beschikbaarheid van data etc.
A&RT regelt voor zelfstandige professionals of kleine bedrijven alle ict middelen die nodig zijn zonder dat ze daar zelf achteraan hoeven zodat zij zich helemaal kunnen focussen op hun eigen werkzaamheden.

Ook op het gebied van bedrijfsoptimalisaties is A&RT in te schakelen, vooral het genereren van nieuwe idee├źn (business development) of het vlottrekken van vastgelopen projecten (interim en projectmanagement).

Vragen? Neem gerust contact op!

 

knoop